May 30, 2012, 11:01 PM

Любовна игра 

  Poetry » Love
714 0 1

"ЛЮБОВНА ИГРА"


Ръцете разменят си милувки,
устните споделят целувки...
Настъпи час на откраднат миг спокойствие,
дойде време за жадуваното удоволствие.

Кожата изгаря под страстните огньове,
а болката прибира нокти, за ново нападение готова...
Давай! Излей във мен своята безнадежност!
Напълни ме с гордостта си, слабостта си, 
разлей ги в мен със щедрост!

Какво красиво виждат хората в това?! Борба за власт!
Не се отказваме от схемите, дори изгарящи от страст...
И какво печелиш, ако реша да се предам?
Получаваш тялото ми безвъзмездно, но себе си не мога да ти дам...

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??