Aug 1, 2012, 8:26 PM

Любовна мъка 

  Poetry » Love
705 0 0

Някога мислила ли си какво ни събра?
Дали бе магия, или просто така?
Кога бе моментът, в който разбра,
че движим се заедно... ръка за ръка.

Дали любовта ни вечно ще си остане?
Или искрите бързо ще свършат...
Дали някой със някой друг ще се хване?
Дали накрая... сълзи ще се бършат?

Дали "НИКОГА" нещо накрая ще значи?
Или просто ще бъде... минала дума...
Дали ще се мокрят някога наш'те клепачи?
дали миналото трие се с гума?

Има ли моменти, в които се чудиш:
"докога ще съм с него... докога... докога?"
Искало ли ти се е да се събудиш
без мен и без капка тъга...

Мислиш ли, че някога ще ме оставиш
и всичко рязко... ще се промени...
Дали мислиш, че лесно... ще ме забравиш
и любовта ни ще се... вкамени...

Каквито и мисли да имаш в главата...
знай, че съм единствено твой!
Тази любов в мен... се запечата...
В сърцето ми вечен.. е твоят престой!

© Христо Чемширов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??