Mar 27, 2023, 8:14 AM  

Любовна салфетка 

  Poetry » Love
203 2 5

ЛЮБОВНА САЛФЕТКА

 

Жените – най-красивите Богини, ме карат да се чувствам странен тип,
пред тайнството под техните бикини какво ли крия в мъжкия ми слип? –
въпрос на анатомията гола – взаимно непостигната мечта,
в различията между двата пола се крие красотата на света! –
нали се любим? – толкова самотни, и толкова щастливи и добри,

 

заклещени – досущ като животни, ще отмалеем утре призори,
навярно сме били печална гледка, какво ли ще запомня, всъщност, аз? –
сълзата ти на бялата салфетка – и капчица от мъжката ми страст,
салфетки ще ти тупя утре в МОЛ-а, ще взема и едно шише "Smirnoff".
В различията между двата пола светът е жив за шепичка Любов.

 

© Валери Станков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??