Jan 18, 2022, 2:29 PM

Любовна смърт 

  Poetry » Love
331 0 0

 

Когато все не идваше

и все не казваше "Ела",

навярно нещо все ти липсваше,

казано на думи без дела.

 

Тогава бавно в теб умираха

болни пеперуди и съхнещи цветя.

Без вода цветята болка пиеха,

и пълзяха пеперудите с пречупени крила.

 

Казват, че без тръпка любовта умирала,

както огън гасне без искра.

Умирайки обаче всичко взимала,

оставяла единствено уроци и тъга.

 

 

 

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??