Sep 4, 2011, 5:01 PM

Любовна власт 

  Poetry » Love
862 0 24

Времето - зъл, кръволочещ вампир

зъби-мигове в дните забива,

шии бели осмуква в див пир -

капки огнена страст си отиват...

 

Върколасваме - самотата се вълчи,

вие в нас със очи зачервени,

само обич врата ù ще скърши

със магия от устни споени...

 

Чувства слепи - бойци на сърцето

ще кръстосат трептящите пики

с терминатора - ум страхометен,

на поле от терзания тихи...

 

Пръстен жив от тела ще надене

на безкрая - Вълшебството в нас...

властелинът на мрака да стене -

Светлина е любовната власт...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??