Jul 21, 2007, 9:12 PM

любовни дрънканици 

  Poetry
705 0 5
Планетите са влюбени и гонят се неспирно,
осъдени за миг безумно кръгли да пресичат
тъжните си орбити, крещейки в мрака силно,
че безумно, безпощадно и безкрайно се обичат.
...
Котките се срещнаха и мигом се познаха,
някак се подушиха, танцувайки във мрака,
една за друга са - това го те разбраха,
в очите си зелени... ... ... ... ...  го съзряха.
...
Момиче и момче пътуваха със влака,
лице срещу лице, сами в едно купе.
Дори не се погледнаха и само си мълчаха:
срамежливите половинки на едно сърце.

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??