Feb 14, 2010, 5:24 PM

Любовни спомени 

  Poetry » Other
1308 0 3

 Пазя спомена от всяка любов -

сувенири непотребни с надпис:

                                    ,,Обичам те!,,.

Хербарий изсъхнал,

                              пръстен със камък,

снимка със залез,

                              чаша с обков...

толкова много предмети излишни.

И всеки път се надявам:

                ,,Дано...

сега е различно!,,

Безумен порив...

Всичките любови си приличат

по едно -

по сърцето ми разбито.

 

 

 

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??