Jan 3, 2010, 7:45 PM

Любовни тръпки 

  Poetry » Love
1472 0 10

Мечтая те в откъслечните мигове,

с пеперудени крила, ефирни…

красотата ти сияе в стилове,

атакуващи и тъй безспирни…

 

А въздухът е днес наситен…

с приятно баладични тонове,

очите ми са грешно ненаситни

да видят мъничко и твоите…

 

Неопитно крещи мъглата,

оставяща след теб и стъпки,

накланяш шеметно  везната

към малките любовни тръпки.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??