Sep 26, 2007, 9:36 AM

Любовница 

  Poetry
1429 0 15
Аз бях за теб онази, другата.
И тичах боса през душата ти.
Сега те имам. А съпругата?
Откраднах те без жал. Добра ли съм?

Аз бях красивата, различната,
обичана, но не обичаща.
Отричана, отричана, отричана...
Ами сега, дали съм вечната?

© Горяна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??