Apr 24, 2012, 1:28 PM

Любовница… 

  Poetry » Love
600 0 2
Какво за тебе бях, кажи ми,
защо нахлу така в живота мой,
със клетви моя свят обърна,
запрати ме в погрешния завой.

Какво ми даде – малко думи,
но за мене бяха най-нежните слова,
с целувки покори духа ми, но
вече знам, за теб съм просто другата жена.

Онази втората, жената в сянка,
онази грешната, ще кажат, знам,
в очите ми се настанява болка и
тежко чувство – ярост, срам.

Какво за тебе бях, кажи ми, или
по-добре недей, мълчи, 
в очите гневни на хората прочитам,
била съм твоята любовница…
сега върви…


© Ирина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно изразяване на чуства...
  • Прекрасно стихотворение!Била си любовница,но се иска сърце и воля,за да се откажеш от любовта и да продължиш напред!Поздравявам те и ти пожелавам да бъдеш първа на някога в сърцето!

    Харесах!
Random works
: ??:??