Nov 5, 2013, 10:10 AM

Любовно изразена 

  Poetry » Love
763 0 8

Любовно изразена

 

Да ме вземеш нежно в твоите ръце,

косите лекичко да ми погалиш…

Очите ми да срещнат твоите очи

и само с поглед  ти да ме разпалиш!

 

Да сведеш над мен очакващо глава,

с влажни устни да ме прелъстиш…

С целувката ти, като страстен ток,

любовно ти да ме зашеметиш!

 

Да милваш жадно, търсейки страстта,

с неистов порив да ме заразиш…

С ръцете си горящи, силно мъжки,

тялото ми голо да презадоволиш!

 

Да сипеш щедро мисли, чувства,

съзнанието ми ти да замъглиш…

С душата си, мъжествено изящна,

същността ми цяла ти да изразиш!

© Манипулирам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??