Nov 26, 2011, 12:36 AM

Любовно желание 

  Poetry » Love
538 0 0

И във онзи зимен ден

ти се сгуши нежно в мен,

сърцето ми се стопли

от погледа ти мил и драг

и исках само аз да бъда

в прегръдките ти пак, и пак.

 

Сърцето ми тупти,

за теб изгаря то,

неспирно връща времето,

далеч, назад, където беше ти,

там, където бяхме заедно,

да... там, където бяхме едно цяло.

 

Не мога аз да спра да те обичам,

и нощ, и ден на тебе се обричам,

желание едно и най-голямо

е в прегръдките ти аз да бъда само.

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??