Jan 19, 2010, 9:28 AM

Любовно отглаголно... 

  Poetry » Love
532 0 0

Любовно отглаголно

Ти, моя искана, желана и обичана,
мечтана, с нежни думички наричана...
Вълнуваща и страстничко сънувана,
целувана и милвана, жадувана...

От тебе аз желан съм и съм искан,
и гален нежно и със страст притискан...
Тъй всеотдайно милван и целуван,
така от теб съм трогнат, развълнуван...

За нас тази любов си е сънуване,
желано и мечтано, и жадувано...
За нас тази любов си е раздаване
и вричане един на друг, отдаване...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??