May 22, 2007, 5:00 PM

Любовно писмо 

  Poetry
2166 0 0
Отварям старите ти писма,
на лист хартия "Любовта".
Разпродажба "Щастие на ден",
докато не тръгна и от мен.
Ти каза, че ще ме обичаш до
края, а си жив, мили мой.
С послдните думи ме
пращаше в рая:
"С обич, завинаги твой".

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??