Oct 23, 2016, 5:24 PM  

Любовно пиянство 

  Poetry » Love
255 1 5

Отпих пелин,

но ми нагарча.

А ти си

греяна ракия.

 

За тебе аз

ще се похарча:

на топли

глътки ще те пия!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??