Dec 9, 2012, 10:50 PM

Любовно прелитане 

  Poetry » Love
508 0 0

Застояла самота,

надежда сляпа,

измамена душа

за обич плача.

 

Отлетялото доверие

с надежда пуста,

мъчи самотното сърце

с отрова чужда.

 

Долетяла любовта

с надежда мила,

окрилената душа

без глас извиква:

                  "... Време - излекувай раната,

                                  защото мога аз щастливо да летя,

                                                    но само с крилете на любовта!!!..."

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??