Jul 13, 2016, 9:00 AM

Любовно тайнство 

  Poetry » Erotic
1357 2 7


 

Устните ти пареха тила ми,
грешно запълзяха към гърба,
исках да извикам: “Остави ме!“,
думите се спряха на ръба.

 

Пееше кръвта ми подивяла,
сякаш ме разкъсваше от страст,
нямаше предел, а връх-наслада
и ръце, превзели мойта власт.

 

С тихи стонове нощта изпъшка,
скрила лик в небесна тишина,
имаше звезди, луна и прошка,
тръпки лазещи по две тела.

 

Шепот имаше любовен, галещ,
смях подскочил до небето чак,
тайнство имаше, Божествен палец,
и обричане във късен мрак!

© Евгения Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??