Nov 7, 2010, 6:33 PM

Любовта 

  Poetry » Love
625 0 0

Дори до себе си да нямаш човек,
когото днес да обичаш,
но вярваш,че любовта съществува,
има смисъл да живееш тогава,
макар сърце да тъгува...
С обичта и страстта към живота,
вечно към нас тя пътува.
Любовта дава мощ,
нищо по-скъпо от нея не струва!

                  D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??