Mar 20, 2014, 8:36 PM

Любовта... 

  Poetry » Love
504 0 0

Любовта, една дума е това.
Любовта да се опише не може.
Любовта чувства се със сърцето,
любовта на всичко е готова.
 

Намери ме ти, любов,
защото аз се изморих да те търся.
Намери ме и не ме жали,
искам да усетя всичко.
 

И когато ме намериш, не ме оставяй,
покажа ми, че си вечна.
Гушни се силно в мен,
да чувам твоето сърце.

 

© Габриела Димирева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??