Dec 20, 2007, 4:03 PM

Любовта 

  Poetry » Love
841 0 29
Докосвай ме.
Разкрий ми твоя свят.
С вълни от чувства в теб ще се разлея.
Така светът, за двамата богат,
ще стане още по-красив. Със нея!
            
Разчитай ме.
Като неписан стих.
И всяка буква миг след миг целувай.
Дописвай върху мен със вкус резлив,
мастилено по мене се любувай!
            
Убивай ме.               
Със нежност във очите.
Пладнешки да откраднем този миг.
Щом времето е вдигнало полите,
то нека този миг да продължи!
                 
Възкръсвай ме.
И нека преродена
остана най-любимия ти спомен.
...Че любовта, попадне ли в сърцето,
ще бъде грешно да и правим помен!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??