Jan 7, 2015, 12:23 AM

Любовта е жарава 

  Poetry » Love
462 0 1

ЛЮБОВТА Е ЖАРАВА

Чуваш ли как пее тишината?
Нашата мелодия повтаря.
Държим се за ръце в минута свята,
а песента в душите се разтваря.


Чуваш ли как в ритъм на сърцето
любов във вените ни циркулира?
Сякаш ни повежда там, където
Божествената обич се излива.

 

„Обичам те!“ – прошепва тишината.
„Обичам те!“ – сърцето ми повтаря,
а песента звучи недоизпята
и в нас жарава истинска разгаря!
03. 01. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??