Nov 29, 2014, 9:20 PM  

Любовта е Опиат 

  Poetry » Love
514 0 0

Тази вечер
Теб те няма
Сам-самичък съм
И това ме кара
Да се чувствам зле
Опитвам се да те заменя
Но нищо не помага
Нито цигарите
Нито пурите
Нито тревата
Нито бирата
Нито джина
Нито рома
Нито уискито
Нито водката
Нищо
Всичко това
Може да ме опияни
Но само временно
Когато сутринта настъпи
Ефекта вече ще е отминал
И аз отново ще съм нещастен
Съжалявам, не съм Буковски
Колкото и да го харесвам
По-слаб съм от него
Моята синя птичка
Просто си иска своето
А аз не мога да я спра
И затова, ще я пусна навън
А тя ще полети високо нагоре
Докато дъжда, вътре в мен
Се изсипе
До последната
Капка...
.

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??