Apr 25, 2012, 10:30 AM

Любовта е роза кадифена 

  Poetry » Love
615 0 0

Любовта е като роза кадифена
и щом с нежност я докоснеш,
тя своя цвят лист по лист
за теб ще разтвори,
за да усетиш ти аромата ù невероятен.

Сърцето ти с обич ще се изпълни
и в пъпка розова ще се превърне,
и като сладкопойна птичка
свойта песен за любовта ще запее,
а душата ти нежна ще ликува,
щом усети аромата омаен.

И внимавай ти, тази роза прекрасна
никога да не увехне.
С много нежност я наторявай,
с думи мили я поливай 
и внимателно я докосвай, за да не я нараниш,
за да е вечно жива и с аромата си омаен 
сърцето ти с обич да изпълва тя.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??