Dec 5, 2023, 12:35 AM

Любовта е тук… 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse
243 2 0


Любовта е тук, витае в небесата

тук е както въздуха, който дишам.

Любовта е тук, обгърнала земята

тук е в жилката на всяко цвете.

Тук е в сутринта, която изгрява,

тук е и в нощта, която ни слива.

Любовта е тук, и тук вътре в нас,

тук е както песента, която чувам.

Тук е любовта, тук е и сега ликува,

тук е, и събира изгубените души.

Любовта е тук и Бог е вътре в нас,

сякаш ни говори, а ние го чуваме.

Тук е, и го чуваме как ни говори,

и ни преобразява чрез своя дух.

Преобразява ни със своята любов,

и ни прави поне малко по-добри.

Любовта е тук, витае около нас,

и се е загнездила толкова навътре.

Любовта е тук, тук и се чувства

по-силна и ярка от слънцето дори.

Любовта е тук, в неговите лъчи

тук е, и зове, зове сърцето ни…

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??