Любовта какво е...
вяра ли, измама!?
Или просто е влечение
по някое упражнение, мазохизъм, самолечение!
Вяра в меките уши,
неспособни да чуят истини...
А сърце залюбило греховно
ще се крие, ще тъжи
и душата му горчи.
Ще се лута в нощите самó
и ще търси другото добро,
от което в тъмното звезди ще греят
и сърцата влюбени ще пеят.
© Ангел All rights reserved.