Dec 10, 2009, 9:32 PM

Любовта край нас 

  Poetry » East forms
908 0 7

 

 

 

Спи любов край нас,

```````````````````

завита в риза-нежност...

``````````````````

Да я събудим?

 

 

 

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??