Nov 8, 2022, 7:07 PM

Любовта между хората на изкуството 

  Poetry » Other
138 0 0

"Обичам да гледам планината през твоя прозорец"
                   из естрадна песен
                   
    Две кафета на масата. Димят цигари...
Скици с въглен, разпилени по пода.
В утрото звучат музика 
и новини - по радиото. 

 

  Рисуват статив до статив в ателието. 
...Следобедно вино. Siesta...
Вечеря с приятели. Смях.
Танци. Сън. Утро отново...

© Радослава Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??