Nov 4, 2010, 3:05 PM

Любовта ми 

  Poetry » Love
666 0 1

Мило мое ангелче прекрасно,

обичам те ужасно.

Любовта ти тъй красива 

малко ме убива!

 

Очите ти греят,

устните ти пеят,

живота ми ти осмисляш,

караш ме да се усмихна,

без да се замисляш!

 

Обичам те, Да!

И накрая на света

бих търсела само твоето лице,

душата ти и твоето сърце!

 

Обичам те

и няма да го крия,

любовта ти крехка ще изпия!

Видя ли те, полудявам,

всичко за тебе аз давам!

 

Изпълваш ме с радост,

когато видя твоята любов,

пълниш света с благост,

животът сложен и суров!

 

Любовта ти силна ме изгаря,

кара сърцето да тупти,

пътя общ не ще оставя,

дори и да си тръгнеш ти.

 

Обичам те,

няма да спра да ти повтарям.

Вричам се,

само твоя аз оставам!

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??