Oct 9, 2007, 10:03 AM

Любовта ми... 

  Poetry
748 0 18

                                                                 На Влади


Спокойно е в очите ти и не вали,
в душата ти заспива всяко лято,
топло ми е, в шепи сбираш ми звезди
и винаги сърцето ти тупти познато.



Уютно е, разпръскваш ми дори тъгата,
раздаваш ми копнеж за сбъднати мечти,
като птички, сгушени в гнездата,
аз пея птича песен, а ме слушаш ти.



Загубих се, а твоят поглед ме намери,
изплашена и скрита, някъде в нощта,
тъмното разгръщах и сама треперих,
но хванах мъжката ти, сигурна ръка.



И стана светло, есента дойде красива,
в дъга превърна изболяния ми дъжд,
за първи път повярвах, че съм жива,
силна, с корени, поливана с росата ръж.
 

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??