Dec 7, 2016, 10:09 PM

Любовта няма очи 

  Poetry » Love
418 1 1

Рисувам те.
Не както те виждат.
Нито както се виждаш.
Просто както Си.
Любовта няма очи.
За едно сърце и един щрих стига.
За твоето... не го намирам.
Така не се побираш.
Как се рисува необятност?!
Защото си навсякъде!


04.11.2016   20:00

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво, Наде! "...Как се рисува необятност?!..." Браво!
Random works
: ??:??