Mar 23, 2013, 8:23 PM  

Любовта в нас 

  Poetry » Love
844 0 3

Любовта в мен е белоцветната вишна,

отпила от нашата пролет лъчи,

разпъпило утро от целувката скришна,

нежен южнякът във сънни очи.


Любовта в теб е палитра от багри,

окъпани ласки под росна дъга,

палави капки от облачна пазва,

дяволитият шепот коронясал дъжда.


Любовта в нас са вълшебните трели,

босоногите стъпки под звездна заря,

от нашата пролет въздишката взела

с′ замаяни клепки нощта засия...

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??