Малък си и после ти порастваш.
Потегляш ти по своя път.
Срещаш някого и после...
разделяте се вие на кръстопът.
По пътя ти отчаяно говориш:
`` Дали пак ще го видя аз,
дали ще чуя аз гласа му,
дали ще слушам го в захлас? ``
В сълзи горещи нещастен се обливаш
и като бездомник във нощта се свиваш.
Остаряваш и умираш неусетно,
отправил своя поглед-зов.
Дали ще липсваш ти на другия,
онази малка капчица любов.
© Рони All rights reserved.