Mar 8, 2009, 2:15 PM

Люляково 

  Poetry
646 0 18




Искам да съм люляк,
та видиш ли ме,
да поискаш да ме вдъхнеш,
а аз,
за да усетиш цялата ми красота,
цветчетата си да разлистя
и да те изпълня...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??