Apr 22, 2011, 6:43 PM

Лъвските ми тревоги 

  Poetry » Other
789 2 0

Преминах през вас -

черни дни на страх и лудост...

Аз не паднах и не спряхте моя бяг,

една ръка на мъртъв

не хвана нозете ми!

Аз бягах,

препусках като подплашена кобила

и търсех някъде напред спасение,

в сигурни ръце се свила,

да намеря успокоение.

 

 

... Не ме прегърнаха ръцете,

да бягат измориха се нозете...

Спрях!

Спрях и се обърнах

- никого след мене няма,

моят страх е бил измама!

Почувствах...

не са ми нужни и ръцете...

в този миг от кобила се превърнах в цвете.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??