Apr 29, 2017, 10:13 PM

Магия 

  Poetry » Love, Free verse
647 2 2

 

Отвори вратата,

влезе, ръцете ти

с пепел от огън 

и прашец от рози

ме поръсиха...

сърцето ми открадна

и ми го върна...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??