Mar 21, 2015, 10:02 AM

Магия 

  Poetry » Love
506 0 11

МАГИЯ

 

Когато ме поглеждаш с много нежност
и търсят се горещите ни длани,
мигът прилича повече на вечност,
в която господар е любовта ни.


Светът изчезва в този дълъг миг
тъй, както дим в небесната безкрайност.
Изчезва всичко и оставаш ти -
истинска, прекрасна, всеотдайна.

 

Тогава гледам в твоите очи -
от тях любов като от извор пия.
Бог ни се усмихва и мълчи
или пък шепне своята магия:

 

"Обичай! Безусловно я обичай,
както красотата на света,
като живота, който в теб протича -
със същото ще ти отвърне тя".


20. 03. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??