Jun 30, 2016, 10:47 AM

Магия 

  Poetry » Love
264 0 4

Загледан във очите ти искрящи,

и мъжката ми същност осъзна,

че имаш ти и дарбите блестящи

душата да превърнеш във хазна.

 

И със богатството в душата мъжка

ще се чувствам като златен мъж.

Земята в земетръси да се тръшка,

ще ме вали балсама - като дъжд.

 

И всяка капка щастие ще носи -

ще се изправям с ръста си възбог.

И в сребърни космически подноси

ще черпя аз създателя ни Бог.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??