Nov 16, 2008, 9:47 PM

Магията против забравяне 

  Poetry » Love
922 0 20
Захладня и вътре в душата Й
ветрове се гонят до пресичане.
Заблестя стоманено (в ръката Й)
мечът на самотното отричане.

Любовта, с нея за пореден път
размина се. Целуна я (на отминаване).
Добре познат и хитър трик -
магията против забравяне.

Сега горчи Й от безсъние
и тихото по миглите Й се пързаля.
Надяваше се силно в новолуние,
а получи присъдата - да не забравя.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??