Oct 22, 2009, 10:13 PM

Магнитни бури 

  Poetry
353 0 0

МАГНИТНИ БУРИ

 

На Слънцето в очите кой надникна,

кой разбра за бурите в душата му?

Наричат хората магнитна

буря тази болка непозната.

 

Каква тъга сърцето му е крило?

Ами ако утре спре да свети?...

Нима очите ни ще се отвърнат

и ще потърсят на небето

друго слънце?...

 

Не догаряй, Слънце. 

Имам нужда от светлината ти.

Как на сутринта ще се събудя,

щом без теб ще ослепея...

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??