Aug 18, 2016, 5:49 PM

Магьосница ли си 

  Poetry
508 1 2

 

 

 

 

Щом Ерос види блузата ти разкопчана,

а погледа му с  любопитство те огледа,

по навик  посегне ли за стрела в колчана

със свободата се прости, вече си пленена.

 

Вълните на любовта ще те прегърнат

по детски с мечтите ще те носят,

ще забравиш и дом, и род, и възраст,

и нощите ще искаш да не свършват.

 

Ще се отдадеш на всичките си страсти

ту нежна ще си, ту по мъжки груба

хазартно ще раздаваш нежни ласки

без да знаеш магьосница ли си или съпруга.

 

 

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??