Jan 7, 2011, 10:57 PM

Магьоснице наша 

  Poetry » Other
537 0 3

Магьоснице наша

/по Буддах/

Кичим елхата. Поредния път.
Ставаме палави малки деца.
Бие часовникът. В тихия кът
вали Светлина и твори чудеса.

Нова Година, на битието предтеча!
Отново мираж от несбъднато щастие.
Уж сме пораснали, побелели сме вече,
а на твойто вълшебство все сме подвластни.

Тогава си спомняме и Радост че има...
В надежда и чакане живота прекарваме...
Магьоснице наша, Нова Годино,
ти ще ни лъжеш, а ние ще вярваме!


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??