May 6, 2014, 10:15 PM

Май 

  Poetry » Other
396 1 0

Родена съм през май.

В косите нося дъх

на пролетни треви.

И млада съм -

река пенлива

в горската прохлада.

Обичам пролетния дъжд, 

земята щедра

и вечер люляково-нежна.

Добра съм.

В сърцето нося пролетта.

И слънцето омайно аз обичам.

В живота цветен аз съм влюбена.

Красив и шарен -

игриво ми даряващ светли дни.

И вятъра  през май обичам -

когато със ръце момчешки той ме гали.

Обичам месец май.

Родена съм тогава -

аз нося музика в душата си, 

вълшебен празник е  в  мен  безкрай...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??