Nov 12, 2010, 9:37 PM

Майка 

  Poetry » Phylosophy
839 0 15

Уморена след тежкия ден,
тя се връща отново във къщи
и започва да чисти след мен,
който вечно за нещо се мръщи.
После бързо ще сготви храна,
ще ме пита защо съм ядосан,
а пък аз ще ù се разкрещя,
че светът ми не е захаросан.
Тя ще смъкне смутено глава,
ще забрави какво съм ù казал,
а пък аз ще почувствам тъга,
че невинния пак съм наказал.
Уморена след тежкия ден,
тя ще седне край мен изтощено
и ще вярва отново във мен,
даже и със сърце наранено.

© Веселин Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??