Mar 10, 2008, 8:01 PM

Макар и уморена... 

  Poetry » Other
654 0 4

Макар и уморена...

Понякога усещам се безкрайно уморена,

безсилна, неспособна с живота да се боря.

Когато някой в къщи от вирус повален е,

отново аз съм силната, но вече с много воля.

Все повече усещам недостига във себе си -

не ми достигат сън, спокойствие и радост.

Пилеех се, минавайки на времето преградите,

в душата ми сега остана само зрънце младост.

И колкото и малко да е, зная, че го има,

макар не много често в моя ден да се явява,

защото щом със обич и сърце сме се раздавали,

дори и побеляла, младостта във нас остава...

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??