Jul 2, 2010, 9:08 AM

Малката уличка 

  Poetry » Love
768 0 3

Аз уличка съм тиха,
очаквам твойте стъпки
всеки ден!
Обичам силуета ти да виждам
и тихо да ти пожелавам -
"весел ден"
Когато вечер се прибираш,
в лицето ти се взирам,
опитвайки се да отгатна
добър ли беше твоят ден.
Аз твойта уличка съм тиха,
ти моят принц си уморен.
Човече, много те обичам -
и днес, и утре, всеки ден!

© Виолин Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??