Aug 3, 2016, 9:51 AM

Малшанс 

  Poetry
310 0 2

Моля Ви се, EVN,

спрете тока! Спрете тока!

На късо давам. Гранд проблем.

Застрашен ми е животът.

 

Дръпнете шалтера! Веднага!

Димя...Изгарям...Аварирам...

Предавам се. Развявам флага...

Не мога веч да функционирам.

 

Погубих се. Сама се бъгнах.

Прегрях от страст, любов, копнежи.

Искри, пожар и цяла лумнах.

На макс високо напрежение.

 

Линейка, моля! Спешна помощ!

Сърцето ми... Ай Божеее, спира!

Уви, сценарият е лош.

Една наивница умира.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??