Apr 6, 2017, 1:15 AM

Маската свалих си 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
814 2 4

 

Онзи ден така обикалях улиците,

търсейки житейските пътища .

И пробвах ли пробвах ли дрехи...

маски, ветрила и много шапки...

 

Обувките ми бяха тесни и големи,

роклята ми беше широка и малка.

Днес реших да изляза боса и гола

и очите ми бяха пътя към душата...

© Надежда Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??