6.04.2017 г., 1:15 ч.

Маската свалих си 

  Поезия » Философска, Свободен стих
816 2 4

 

Онзи ден така обикалях улиците,

търсейки житейските пътища .

И пробвах ли пробвах ли дрехи...

маски, ветрила и много шапки...

 

Обувките ми бяха тесни и големи,

роклята ми беше широка и малка.

Днес реших да изляза боса и гола

и очите ми бяха пътя към душата...

© Надежда Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??