Сънят ще свърши скоро.
А въпросите едва сега покълват.
Безмисленото дори е спорно.
И стиропорените топчета потъват.
.
Държиш се за мантинелата.
Ще помогне, ако беше ураган...
След сърнето, към планината!
... Дано не е маскиран глиган.
© Графит Диамант All rights reserved.