Слагаме маска
и лъчезарна окраска...
и нека някой да пляска...
Слагаме най различни гримаси...
различни за различните маси...
Слагаме си мечти и успехи...
както слагаме най-модерните дрехи...
изтъкани от добродетели... вежливи и скромни...
Маските стават все по-огромни...
Растат ли растат...
и за него нямаше място
и си отиде светът...
© Rosita Nikolova All rights reserved.